Skip to the content

Vores mission, vision og værdier

Hos Contiga Tinglev arbejder vi innovativt og værdiskabende med ambitioner til at levere den optimale løsning til vore kunder - hver gang.

Demo Image

Mission

Mission handler om eksistensgrundlag. Vores elementer anvendes til fremtidens byggerier! Vi indfrier drømme og skaber nye rammer for en bedre livskvalitet i form af moderne og bæredygtige boliger, kontorfaciliteter, skoler og industribygninger.

Vores mission er at være:

En innovativ og værdiskabende samarbejdspartner for byggebranchens interessenter og leverandør af bæredygtigt byggeri som brugerne elsker. 

 

 

Vision

For at levere en bundsolid og ensartet kvalitet til vores kunder og samarbejdspartnere, kræves der en fælles retning.

Hos Contiga A/S er vi dynamiske og udviklings fokuserede.

Derfor vil vi:

blandt andet have branchens sikreste og bedste arbejdsmiljø, være konkurrencedygtige og levere værdiskabende ydelser og produkter til vore kunder. 

 

Værdier

Vores forretningsgrundlag er bygget op omkring gode gamle kerneværdier, der er som støbt i beton:

Sikkerhed
Troværdighed
Dygtighed
Værdiskabelse

Værdier som vi er stolte af og stræber efter at efterleve til enhver tid. Disse parametre er også vores grundsten for forretnings-udvikling og er en integreret del af vores processer - fra salg til montagestadiet.

 


Vi er konstant på udkig efter nye veje at gå, så vi altid skaber de bedste løsninger. Vi tænker anderledes og aldrig traditionelt. Det giver den skæve tilgange, hvor vi skaber spændende og utraditionelle løsninger.
Henrik Holm Pedersen, Adm. direktør