Skip to the content

Privatlivspolitik

1.  PRIVATLIVSNOTITS

1.1. CONTIGA A/S er forpligtet til at beskytte dine personoplysninger. Dette privatlivsnotits beskriver, hvordan CONTIGA A/S behandler og anvender de personoplysninger, vi modtager fra dig, i forbindelse med denne webside, samt hvordan du kan kontakte os, hvis du har spørgsmål vedrørende vores behandling af dine personoplysninger.

1.2. CONTIGA A/S indsamler og opbevarer personoplysninger som du indsender til os for at få informationer fra os eller for at lave en jobsansøgning. Disse personoplysninger hjælper CONTIGA A/S med at behandle din anmodning om informationer eller din jobsansøgning. De personoplysninger vi behandler er:

  • Navn
  • Adresse
  • E-mail
  • Telefonnr.
  • Alder (i forbindelse med en jobsansøgning)
  • Hvorvidt du er i besiddelse af truck- og krancertifikat samt gyldigt kørekort (i forbindelse med en jobsansøgning)
  • Tidligere beskæftigelse (i forbindelse med en jobsansøgning)
  • Dine sprogkundskaber (i forbindelse med en jobsansøgning)
  • Oplysninger på dit CV som du uploader (i forbindelse med en jobsansøgning)

1.3. Contiga A/S indsamler og opbevarer også personoplysninger, som du indsender i forbindelse med dine anmodninger, en ordre eller for at administrere din konto eller vores kundeforhold. Disse oplysninger kan omfatte kontakt- og leveringsoplysninger.

1.4. Foruden ovennævnte bruger vi dine personoplysninger til at administrere og forbedre dette websted, til brug for vores interne fortegnelser, til statistisk analyse og til at kontakte dig vedrørende dine forespørgsler samt for at svare dig på din jobsansøgning.

1.5. CONTIGA A/S' indsamling og behandling af personoplysninger er baseret på behovet for at gennemføre ovennævnte behandlinger. I den udstrækning CONTIGA A/S anvender personoplysningerne til at forbedre dette websted eller til at analysere data med henblik statistiske formål, er grundlaget for indsamlingen og behandlingen af oplysninger CONTIGA A/S' legitime interesse i at gennemføre sådanne forbedringer og analyser.

1.6. I forbindelse med de angivne formål kan personoplysninger overføres til koncernvirksomheder i Heidelberg koncernen andre lande. Contiga A/S kan dele personoplysninger med virksomheder uden for EU/EØS, Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, der i nogle tilfælde kan have et lavere beskyttelsesniveau end det der gælder indenfor EU/EØS, såsom USA. Ved overførsel af personoplysninger til lande uden for EU/EØS anvender CONTIGA A/S EU Model Clauses, som godkendt af Europa-Kommissionen, for at sikre tilstrækkelig beskyttelse af dine personoplysninger. Standardkontraktbestemmelserne kan findes via følgende link: http://ec.europa.eu/justice/data-protection/international-transfers/transfer/index_en.htm.

1.7. Personoplysninger, der indsamles og opbevares, bruges udelukkende af virksomheder inden for Heidelberg-koncernen, som Contiga A/S er en del af, med undtagelse af følgende situationer, hvor vi kan sende oplysningerne til andre modtagere:

  • Hvis det er påkrævet i henhold til lovgivningen.
  • Til en køber eller mulig fremtidig køber af vores virksomhed.
  • Til tjenesteudbydere, der er udpeget af CONTIGA A/S, som leverer tjenesteydelser tilknyttet dette websted eller dets funktioner, men kun i det omfang, det er nødvendigt for at kunne levere disse tjenesteydelser – f.eks. så vores leverandør af betalingskorttjenester kan behandle dine betalinger igennem dette websted, leverandør(er) af transporttjenester, så de kan levere de produkter, du køber, og it-tjenesteudbyder(e), som hoster, udvikler og tilbyder support til dette websted.

1.8. CONTIGA A/S træffer foranstaltninger for at beskytte alle personoplysninger overført til en sådan tredjepart eller overført til andre lande i overensstemmelse med gældende lovgivning om databeskyttelse og som anført ovenfor.

1.9. Nogle oplysninger som du angiver om dig selv ifm. udfyldelse af ansøgningsformularen om et job hos Contiga A/S, er obligatoriske. Markeret med en *. Konsekvensen af ikke at afgive oplysningerne er, at Contiga A/S ikke kan behandle din jobansøgning korrekt og at du dermed risikerer ikke at komme i betragtning til et job.

1.10. CONTIGA A/S opbevarer personoplysningerne, så længe som det er nødvendigt for at opfylde formålet bag indsamlingen af oplysningerne. Dette betyder, at CONTIGA A/S sletter dine personoplysninger, når oplysningerne ikke længere er nødvendige for at behandle en anmodning, en ordre eller for at administrere din konto eller vores kundeforhold. Statistikker, der er blevet anonymiseret, gemmes muligvis herefter.

1.11. De oplysninger du angiver ifm. en jobansøgning gemmes som udgangspunkt i 6 måneder med mindre du har givet specifikt samtykke til, at Contiga A/S må gemme oplysningerne i en længere periode.

1.12. Du kan til enhver tid kræve, at dine personoplysninger berigtiges eller slettes. Bemærk dog, at sletning kan betyde, at CONTIGA A/S ikke kan behandle anmodninger eller ordrer, eller at din konto ophæves. Du har ret til at anmode om indsigt i og en kopi af dine personoplysninger. Du har ret til at anmode om at behandlingen af dine personoplysninger begrænses (f.eks. hvis du mener, at oplysningerne er forkerte), eller at vi ophører med at bruge dine personoplysninger (f.eks. med hensyn til brugen af dine oplysninger til forbedring af CONTIGA A/S' webside). Du har ret til at anmode om de personoplysninger, der anvendes til at behandle en ordre, til at administrere din konto eller vores kundeforhold i et maskinlæsbart format, som du har ret til at transmittere til en anden dataansvarlig. Hvis behandling af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage. Din tilbagetrækning berører ikke lovligheden af behandlingen, der blev udført, inden du trak dit samtykke tilbage.

1.13. Der kan være betingelser for eller begrænsninger af/til dine rettigheder. Det er derfor ikke sikkert, at du f.eks. har ret til dataportabilitet i det konkrete tilfælde – dette afhænger af de konkrete omstændigheder for behandlingsaktiviteten. 

1.14. CONTIGA A/S, med CVR nr. 33255047 er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger, og anmodninger om at udøve dine rettigheder som anført ovenfor skal rettes til:

Contiga A/S

Mads Clausens vej 58

6360 Tinglev

Att.: Den persondataansvarlige

Du kan også sende en mail på info@contiga.dk

1.15. Hvis du ønsker at klage over CONTIGA A/S' behandling af dine personoplysninger, har du ret til at indgive en klage til Datatilsynet, der er tilsynsmyndigheden for CONTIGA A/S' behandling af dine personoplysninger.

2.  Cookies

2.1. En "cookie" er en lille tekstfil, der indeholder oplysninger, og som er gemt på din computer. Cookies bruges kun til tekniske formål og til at lette brugen af en webside. En type cookie gemmer en fil permanent på din computer. Den kan derefter bruges til at tilpasse denne webside ud fra brugerens valg og interesser. En anden almindelig cookietype er "sessionscookien". Når du besøger et websted, sendes sessionscookies mellem computeren og serveren for at indsamle oplysninger. Sessionscookies gemmes ikke, når du lukker webbrowseren. Yderligere oplysninger om, hvordan cookies fungerer, kan findes på www.allaboutcookies.org.

2.2. De cookies, som CONTIGA A/S bruger på denne webside er listet i tabellen nederst i dette dokument.

2.3. Vi arbejder løbende på at forbedre webstedet. Til dette formål bruger vi Google Tracking til at analysere vores brugeres adfærd på et anonymt og samlet niveau.

2.4. Hvis du ikke ønsker at acceptere cookies, kan du ændre indstillingerne for din webbrowser til automatisk at afvise lagring af cookies eller til at give dig besked, når et websted ønsker at sætte cookies på din computer. Tidligere gemte cookies kan også slettes via webbrowseren (se mere om dette nedenfor under 2.5). Bemærk, at visse områder og funktioner på denne webside kræver cookies, og at de muligvis ikke fungerer, hvis cookies er slettet eller afvist.

2.5. Såfremt Contiga ændrer sin Cookie politik, vil dette blive annonceret på vores hjemmeside. Næste gang du besøger vores hjemmeside, vil du blive bedt om en ny accept af vores cookies.

2.6. Hvis du ønsker at slette cookies, der allerede findes på dit udstyr eller enhed, og du bruger en PC og en nyere browser, kan du trykke på CTRL+SHIFT+DELETE samtidigt. Hvis denne genvej ikke virker, kan du finde supportsider for de mest almindeligt anvendte browsere samt et link til at slette flashcookies her:

Internet Explorer

Mozilla Firefox

Google Chrome

Safari

Flashcookies

Få yderligere oplysninger om cookies på denne webside ved at kontakte os på:

Contiga A/S

Mads Clausens vej 58

6360 Tinglev

Tlf.: 72 17 10 00

Cookie Domæne Formål Lagrede Oplysninger Varighed Deling

_gat_gtag_UA_125029132_2

www.contiga.dk

Sessionscookie. Google tracking

IP adresse

Slettes efter endt session

Nej

_ga

www.contiga.dk

Sessionscookie. Google tracking

IP adresse

Slettes efter endt session

Nej

_gid

www.contiga.dk

Sessionscookie. Google tracking

IP adresse

Slettes efter endt session

Nej

CookieNotice

www.contiga.dk

Samtykke til at Contiga anvender Cookies

IP adresse

12 måneder

Nej

3.  SOCIALE MEDIER OG WIDGETS 

Websider kan gøre brug af widgets til sociale medier, der giver brugere adgang til indhold fra CONTIGA A/S' webside på forskellige sociale medieplatforme (bl.a. Facebook, YouTube, Twitter, LinkedIn). For bedre at forstå hvordan og hvilke oplysninger, der indsamles via sociale medier, og hvilke cookies der anvendes af en sådan tredjepart, henviser vi til den aktuelle privatlivspolitik for hver af disse sociale tjenester.