Skip to the content

OM OS - HISTORIE

Contiga har fabrikker i hele Skandinavien

35 år med elementproduktion

Contiga A/S blev etableret i 1981

Gennem årene er produktionen og produktionsbredden vokset betydeligt, hvorfor fabrikken i Tinglev er blevet udvidet ad flere omgange fra 1995 - og senest med en stor hal til forspændte bjælker, TT'er og RTP'er samt altaner og søjler. I 2011 ændres navnet til Contiga Tinglev.

Contiga A/S er i stadig vækst og har 470 medarbejdere i Danmark og er i dag ejet af HeidelbergCementGroup AG. HeidelbergCement har været delejer af Contiga A/S - som en del af den nordiske elementkoncern Contiga siden 2016. Contiga Tinglev A/S skifter navn til Contiga A/S men fortsætter sin forretning med samme værdier - sikkerhed, troværdighed, dygtighed, kvalitet og værdiskabelse, som er og forbliver organisationens grundsten.


HeidelbergCement AG er en tysk multinational koncern der har hovedsæde i Heidelberg i delstaten Baden-Württemberg. Virksomheden er markedsledende indenfor produktion af cement og færdigblandet beton og har i dag 59.000 ansatte globalt fordelt på 3.030 lokaliteter i mere end 60 lande.

 

 

 

 

Vores værdier er som støbt i beton på tværs af hele virksomheden - sikkerhed, handlekraft, værdiskabelse, troværdighed og dygtighed er de parametre vi arbejder ud fra og sikrer positiv udvikling hos os og hos vores kunder.
Karsten Rewitz, Adm. direktør