Skip to the content
Erhvervsakadamiet Lillebaelt

Vi er en virksomhed med et massivt fundament

VORES ELEMENTER STYRKER DIN VÆKST

Vi laver elementer af høj kvalitet til alle former for byggeri – fra enfamiliehuse til de største kontorer, hoteller, institutioner og industribygninger.

Og vi er kendt for totalløsninger og sønderjysk grundighed. Kvalitet er vores vartegn, og fleksibilitet er vores styrke. Vi har egen tegnestue, statikafdeling og Danmarks største element-fabrik. Og netop på grund af dette professionelle setup kan vi levere til konkurrencedygtige priser uanset omfanget af jeres byggeri.

Gennem de seneste år har vi oplevet en ekspansiv vækst, hvor vi har udvidet vores kompetencer og produktionspalette og samtidig optimeret alle interne processer. Erfaringen og udvidelsen betyder, at vi i dag entrerer på de største byggerier i Danmark.

 

Vores værdier er som støbt i beton på tværs af hele virksomheden - sikkerhed, handlekraft, værdiskabelse, troværdighed og dygtighed er de parametre vi arbejder ud fra og sikrer positiv udvikling hos os og hos vores kunder.
Henrik Holm Pedersen, Adm. direktør
Vi er konstant på udkig efter nye veje at gå, så vi altid skaber de bedste løsninger. Vi tænker anderledes og aldrig traditionelt. Det giver den skæve tilgange, hvor vi skaber spændende og utraditionelle løsninger.
Karsten Rewitz, Adm. direktør
Stor fleksibilitet og produktion

STOR FLEKSIBILITET - FORDI INGEN PROJEKTER ER FIRKANTEDE

Fleksibilitet er en af vores største styrker. Vi ved, at projekter aldrig er helt firkantede, og det kræver en fleksibel partner. Fleksibilitet hjælper vores samarbejdspartnere med at få deres tråde til at nå sammen. Fleksibilitet er nøglen til kreativ problemløsning og fleksibilitet er fundamentet for unikke løsninger til særlige behov. Contiga A/S har en særlige evne til at agere fleksibelt, så tid, kvalitet og ressourcer går op i en højere enhed. Det gør os til en foretrukken partner i større byggeprojekter med store faglige udfordringer.