Skip to the content

Ny administrerende direktør

Contiga udnævner ny administrerende direktør

Henrik Holm Pedersen er ny administrerende direktør for Contiga. Han afløser Karsten Rewitz, der har været administrerende direktør for Contiga i ti år og stopper ved udgangen af juni.

Henrik Holm Pedersen har tidligere haft lederstillinger i betonvirksomheder i Tyskland, Polen, Qatar, Saudi Arabien og Bahrain. Senest har han været administrerende direktør for Dominion Engineering and Construction i Tyskland, Danmark og Frankrig.

Min internationale erfaring fra betonvirksomheder betyder, at jeg har arbejdet med meget forskellige produktionssystemer og maskinleverandører og har produceret næsten alt, der er muligt i branchen: Boliger, industri, infrastruktur og transportbeton. Jeg har fået solid ballast i at lede effektiviserings- og omstruktureringsprocesser i komplekse organisationsstrukturer,” fortæller han.

I spidsen for Contiga vil han prioritere medarbejdernes sikkerhed og udvikling.

Contiga skal tilbyde de bedst mulige arbejdsforhold, og medarbejdernes sikkerhed vægter mere end noget andet for mig. Med gode forhold og udvikling af medarbejderne via opkvalificering gør vi Contiga til endnu mere attraktiv og sikker arbejdsplads,” siger Henrik Holm Pedersen.

Han vil videreføre den udvikling, Contiga er i – og udvikle og optimere produkterne, udvikle nye produkter samt effektivisere og modernisere produktionsanlægget. Desuden vil Contigas betonelementer blive grønnere.

Vi skal være med fremme i udviklingen af klimavenlige betonrecepter og koncepter til byggerier. Det er en stor udfordring, men det er en stor fordel at være ejet af Heidelberg Cement Group, da koncernen udvikler og optimerer med fokus på det grønne. Vores samarbejdspartnere, kunder og leverandører styrker også deres grønne fokus, så vi sparrer med hinanden,” fortæller Henrik Holm Pedersen.

55-årige Henrik Holm Pedersen har 35 års erfaring fra byggebranchen, heraf 18 år med produktion af betonelementer.