Skip to the content

Julehilsen

Julehilsen og året, der gik

Efter corona-året 2020 tog vi hul på året 2021 med et lavere aktivitetsniveau end vanligt, og 2021 skulle vise sig at blive endnu et år præget af corona.

Heldigvis viste efterspørgslen sig at være stigende hen over året, således at vi fik fornøjelsen af at kunne skrive kontrakt på mange rigtig spændende projekter, som vi er begyndt at levere på i 2021, og som vi fortsætter med at levere på i 2022. Vi har en rekordstor ordrebeholdning med mange fine projekter til det nye år.

Året 2021 har været præget af fuld beskæftigelse, og vi har haft tilstrækkeligt med medarbejdere til igen at køre med fuld produktion i virksomheden. Alle udfordringer er blevet løst, og vi står utrolig godt rustet til det år, der kommer.

Vi har i år leveret til vores første teglfacadeprojekt, et smukt projekt i Vallensbæk med 4 store blokke. Det projekt forventes afsluttet i februar 2022, og alt er gået planmæssigt.

Året har desuden været præget af stigninger på råvaremarkedet, således at stål og træ er steget meget i pris. Dette har selvfølgelig givet udfordringer, som vi dog alle sammen har formået at håndtere på en god måde.

Der har i løbet af året været materialemangel, men også det har vi kunnet styre uden om. Contiga har ikke haft driftsforstyrrelser i produktionen, og vi har derfor kunnet levere som aftalt til vores kunder.

Jeg sender en stor tak til samtlige medarbejdere, samt til alle vores trofaste kunder og samarbejdspartnere.

Uden alle jer ville vi ikke have været i stand til at realisere 2021, eller til at bringe Contiga i en formidabel position til at tage hul på året 2022.

Glædelig Jul og Godt Nytår til jer alle!

 

Karsten Rewitz, Adm. Direktør