Skip to the content
VI TÆNKER UTRADTIONELT OG ØKONOMISK

Beton har mange konstruktionsmæssige fordele og giver en god økonomi for dig som kunde.
Vi arbejder effektivt med alle projekter for at optimere konstruktionens slankhed, styrke og spændvidde for at få det bedste resultat – visuelt, teknisk og økonomisk. Vi er konstant på udkig efter nye veje at gå, så vi altid skaber de bedste løsninger. Vi tænker anderledes og aldrig traditionelt. Det giver den skæve tilgange, der gør det muligt at skabe spændende og utraditionelle løsninger. 

Til hvert projekt knytter vi en erfaren projektleder, som følger og styrer ordren og logistikken helt frem til, at lastbilerne kører tomme fra byggepladsen. Alt foregår via ensrettede arbejdsbeskrivelser – og vi sikrer på den måde et ensartet og kontinuerligt byggeri.

Planning

VI TÆNKER ANDERLEDES OG ALDRIG TRADITIONELT

Vi er konstant på udkig efter nye veje at gå, så vi altid skaber de bedste løsninger. Vi tænker anderledes og aldrig traditionelt. Det giver den skæve tilgange, der gør det muligt at skabe spændende og utraditionelle løsninger.

Når vi er med fra projektudvikling til færdigt byggeri, får vi også råderum til at udvikle løsninger, der giver værdi for kunden.
Henrik Jacobsen, Projekt- og Konstruktionschef