Skip to the content

VI SIKRER OPTIMALE KONSTRUKTIONER

Forventningerne til moderne erhvervsbyggeri bliver stadig større. Arkitektur skal gå hånd i hånd med funktionalitet og nytænkning samtidig med, at bygningen skal være et stærkt og ofte kreativt udtryk af virksomhedens image. Med egen teknisk- og statikafdeling er Contiga i løbende dialog med bygherre og rådgivere, således at de mest optimale løsninger fra skitse til elementtegning kan gøre arkitektens drøm til virkelighed, såvel kvalitativt og konstruktivt som økonomisk.

Som de eneste i Danmark arbejder vi med programmerne fra Allplan, der er kompatible med alle andre 3D-programmer, så vi altid kan arbejde i de tegninger, vores kunder allerede er igang med. På samme måde kan projekt- og tegningsudveksling foregå via elektroniske 3D IFC-filer.

Projekterende medarbejdere

TÆT SAMARBEJDE SIKRER HØJ KVALITET

Helt fra tilbudsfasen arbejdes der med de nyeste 3D-programmer (BIM), så der sikres en effektiv sammenhæng helt frem til levering og montage af betonelementer fra Contiga A/S.

 

I processen fra idéskitse til endeligt tegningsmateriale udvikles den optimale løsning. Kortere byggetid og en effektiv bygge-periode er resultater, der giver vores kunder værdi.
Henrik Jacobsen, Konstruktions- og Projektchef