Skip to the content

BETONVÆGGE

Hos Contiga fremstiller vi bærende- og ikke bærende vægelementer i beton i højeste kvalitet. Ligegyldigt hvilket byggeri I står overfor, kan vi levere specialtilpassede vægge til Jer. Vi har mange års erfaring med fremstilling, levering og montage af vægge i beton til alt fra offentligt byggeri og boligbyggeri til fabrikker. Vi besidder derfor en unik erfaring inden for området, hvilket sikrer Jer en af markedets bedste løsninger.

Hos Contiga sætter vi en stor ære i at være en del af udformningen af byggerier, som sætter sit præg på lokalområder og bydelens udvikling. Med vores dybdegående viden inden for området og vores praktiske erfaring er vi en oplagt samarbejdspartner til dit næste byggeri.

Betonvægge i alle dimensioner

Hos Contiga kan vi fremstille betonvægge i alle former, tykkelser, højder og bredder. Har du specialmål, som vores traditionelle vægge ikke dækker, så udfører vi også specialmål efter aftale. Vores vægelementer bliver støbt på vandrette støbeborde af stål, som giver en formglat side,og en overside der efterbearbejdes. Dette sker f.eks. med maskinglitning af overfladen. Vi anvender traditionel vibrationsbeton og SCC-beton til udstøbning.

Vores beton bliver fremstillet traditionelt af cement, sand, sten og vand. Dette ender normalt med en beton med en tørdensitet på ca.2300 kg/m³.

Vi kan stå for hele dit byggeri

Hos Contiga leverer vi totalløsninger, som gør processen mere overskuelig for vores kunder. Her står vi for selv konstruktionen, leveringen og montagen af de givne betonelementer, og med vores unikke erfaring får I en samarbejdspartner, som kan bidrage fra første dag.

Vores forskellige afdelinger servicerer dig og dit byggeri under hele processen. Ligegyldigt om du under leveringen eller konstruktionen har brug for rådgivning, så står vores dygtige ansatte altid klar til at hjælpe dig. Vi er en værdifuld samarbejdspartner, som ikke går på kompromis på nogen punkter i arbejdet med betonvægge.

Kontakt os

Ønsker du en uforpligtende samtale om vores betonvægge, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 72 17 10 00. Vi står altid klar til at rådgive vores kunder om vores løsninger, og vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud på vores betonvægge.

Hos Contiga har vi et stort fokus på bæredygtighed, og dette er også gældende for vores betonvægge. Vores elementer er i sig selv en del af et bæredygtigt byggeri, da betonvægge består af langtidsholdbare ressourcer, som findes i naturen. Derudover sørger betonvæggene også for et optimalt indeklima.

TEKNISKE DATA:

Tykkelse [mm] 100, 120, 150, 175, 180, 200, 220, 240, 260,300
Højde [mm] ≤ 3900 mm(t≤ 240mm)/≤ 3860 mm (260 ≤ t )
Bredde [m] 15,8 m, dog afhængig af elementvægt
Andre tykkelser kan udføres efter aftale.   
Elementer kan udføres som vendeelementer  

DOWNLOAD:

BETONVÆGGE:
 
DATABLAD CT. 14992.O1 09.04.2019 DRIFT OG VEDLIGEHOLDELSE 

 

CERTIFIKATER:

YDEEVNEDEKLARATION BETONVÆGGE VÆGELEMENTER 01.07.2022 YDEEVNEDEKLARATION BETONVÆGGE LETKONSTRUKTIONSBETON 01.07.2022