Skip to the content
Enghave Brygge
Enghave Brygge

Velkommen til Contiga Danmark

En verden af muligheder i beton


Contiga A/S er en af Danmarks førende producenter af præfabrikerede betonelementer. Som totalleverandør af rådgivning, tegning, statik, produktion og montage har vi i mere end 35 år banet vejen for nye løsninger og gjort det umulige muligt indenfor konstruktion, produktion og montage af betonelementer.  

Beton

MED MULIGHEDER

Beton er et traditionelt materiale med moderne muligheder. Contiga skaber løsninger til alle typer af byggeri, fra kommercielle til beboelsesejendomme.

Vores præfabrikerede elementer kan anvendes i alt fra meget simple til de mest komplekse projekter. Uanset opgaven går vi til den med stor indlevelse og professionalisme og trives godt, når du som kunde udfordrer os til at finde nye og innovative løsninger. 

Bæredygtigt byggeri

Nutidens fokus på bæredygtigt byggeri

... gør verdens mest anvendte byggemateriale mere moderne end nogensinde. Beton er fremstillet af bæredygtige naturlige råmaterialer og har en CO2-neutraliserende effekt, fordi betonoverflader optager CO2 fra atmosfæren.
Desuden kan nedknust beton genbruges både i beton og i stedet for grus. Beton er holdbart og stærkt, men beton er mere end det…

Betonens høje isoleringsevne giver både lavere energiforbrug, bedre lydisolering og gode brandegenskaber. Det er vigtige parametre som efterspørges i moderne boligbyggeri, og kvalitetskravene og efterspørgslen på beton bliver derfor stadigt større.

Contiga A/S opfylder selv de skrappeste kvalitetskrav og med Danmarks største elementfabrik, kan vi levere kvalitet til tiden.

Vores værdier er som støbt i beton på tværs af hele virksomheden - sikkerhed, handlekraft, værdiskabelse, troværdighed og dygtighed er de parametre vi arbejder ud fra og sikrer positiv udvikling hos os og hos vores kunder.
Karsten Rewitz, Adm. direktør
Vi er konstant på udkig efter nye veje at gå, så vi altid skaber de bedste løsninger. Vi tænker anderledes og aldrig traditionelt. Det giver den skæve tilgange, hvor vi skaber spændende og utraditionelle løsninger.
Karsten Rewitz, Adm. direktør

Quotes

BIM Contiga Denmark

BIM BUILDING INFORMATION MODELING

Vores mål er at være helt fremme og ikke bare være en af Danmarks førende betonelementproducent, men også at være blandt dem der går forrest inden for BIM og IKT.

Nyheder fra Contiga

2000 følgere på LinkedIn

Vi er ved at blive helt "LinkedIn" med vores kunder, samarbejdspartnere, medarbejdere på denne SoMe ...

Bellakvarter

Glaserede teglsten og bagstøbte elementer i nyt Amager-kvarter Når Bella Kvarter omkring Bella Cent ...

C.F. Møllers Have

Sandwichelementer med safaristen og isolering monteret fra fabrikken Contigas betonelementer til C. ...